Van Dotcomsprong naar Digisprong

20 jaar Hogeschool PXL met de laptop

29 augustus 2001: de Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) maakt de ‘Dotcomsprong’ waarbij elke student en lector over een eigen laptop beschikt. In dit concept van Bring Your Own Device (BYOD) zijn alle laptops aangesloten op een campusbreed draadloos netwerk met een virtuele leeromgeving. In deze leeromgeving kunnen docenten hun studenten onderwijzen en op elk ogenblik informatie uitwisselen.

Na 20 jaar maken we in dit webinar de balans op met ervaringen over beleid, ondersteuning en klaspraktijk. We gaan in gesprek met directies, onderwijsondersteuners, IT-ondersteuners, lectoren en alumni. Komen o.a. langs; Ben Lambrechts, Heidi Croes, Jos Veijfeijken, Wouter Hustinx, Bart Vos, Peter Kruppa, Marc Hermans, Joëlle Kalmès, Joachim Gregoor, Hanne Rosius, Patrick Van Roy, Lode Van Hout, Ilona Stouten, Wesley Ceulemans, David Punie, Joris Bleys, … Het webinar wordt geleid door Koen Vandenhoudt en er is ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

VICLI en Hogeschool PXL organiseren dit webinar voor ICT-coördinatoren in het Vlaamse onderwijs en geïnteresseerden in een verhaal over BYOD.

Wat kan de Dotcomsprong met 20 jaar BYOD betekenen voor uw school, voor uw digisprong?

Schrijf je in!

Datum & uur

Donderdag 28 april 2022, 13.00 – 16.00

Doelgroep

ICT-coördinatoren in het Vlaamse onderwijs en geïnteresseerden in een verhaal over BYOD van beleid, over ondersteuning tot op de klasvoer.

Locatie

Online met livestream vanuit ‘De Dialoog’.

Prijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht.

Contact

Koen Vandenhoudt
koen.vandenhoudt(at)vicli.be