Onze stuurgroep

De ruggengraat van VICLI bestaat uit een stuurgroep van gemotiveerde ICT-coördinatoren uit het Vlaamse onderwijs. Zij geven inhoudelijk vorm, evalueren de werking en houden een vinger aan de ICT-pols.

Bart Achten

Bart Achten

Vrij CLB Limburg
Tom Adriaensen

Tom Adriaensen

Hivset Turnhout
Charlotte Belliard

Charlotte Belliard

KTA Brugge
Bertien Boon

Bertien Boon

GO! technisch atheneum Halle
Stan Billiet

Stan Billiet

GO! SBSO De Varens en GO! MAKZ Knokke-Heist
Stefan Cuppens

Stefan Cuppens

Hast Katholiek Onderwijs Hasselt
Kurt Gregoor

Kurt Gregoor

Scholengroep 16 & KA+ Hasselt
Saki Kekis

Saki Kekis

Hast Katholiek Onderwijs Hasselt
Michaël Van den Steen

Michaël Van den Steen

Stedelijk basisonderwijs Aalst
Koen Vandenhoudt

Koen Vandenhoudt

Hogeschool PXL
Stephanie Verlinden

Stephanie Verlinden

KOGEKA Lier
Jeroen Vinck

Jeroen Vinck

Scholengemeenschap BruNo

“Het is niet alleen belangrijk dat ICT-coördinatoren zich kunnen professionaliseren, maar ook dat er een organisatie is die fungeert als ondersteuningsnetwerk overheen de netten.”

“Mede dankzij Vicli hebben we nu een erkend ambt van ICT-Coördinator. Dankzij dit ambt heeft ICT coördinatie binnen het onderwijs eindelijk een vaste plaats. Nu kunnen we nog meer inzetten op professionalisering, automatisatie van processen alsook leerkrachten pedagogisch / didactisch ondersteunen en begeleiden.”

“Vicli is voor mij een groep die probeert goeie ideeën te verzamelen en te verspreiden tussen alle ICT-coördinatoren van heel Vlaanderen. Samen kunnen we ons onderwijs nog beter maken!”

“ICT verbetert het leren van leerlingen niet vanzelf. Het is pas als ICT doordacht ingezet wordt en in een rijke leeromgeving, dat het leerrendement verhoogd wordt.”

“Zoals het CLB de leerling helpt, helpt VICLI de ICT-coördinator.”

“Om van de Digisprong een heus verhaal van Digispringen te maken, zet ik als pedagogisch ICT-coördinator samen met het schoolteam het digitale transformatietraject op.”

“Dit fantastisch initiatief van een lerend netwerk voor ICT-coördinatoren uit het Vlaamse onderwijs ondersteunen we graag als lerarenopleiding en hogeschool PXL!”

Wil je ook graag actief meewerken en -denken met Vicli? Graag! Neem gerust contact met ons op.