Geslaagde 2de editie ‘Dag van de ICT-coördinator’

De 2de editie van ons jaarlijks evenement ‘Dag van de ICT-coördinator’ was een schot in de roos. Zowel organisatie als deelnemers waren het eens: “Dit was een topevent!”

Net als vorig jaar hadden we een mooi afwisselend dagprogramma samengesteld. De keynote werd dit jaar gebracht door Ward Hemeryck, voormalig digital manager van Agoria. In de daarop volgende sessies werden de groepen opgesplitst op basis van de voorkeursessies.

Tijdens de lunch was er ruim de tijd om de vele interessante beursstanden te bezoeken. Dit jaar waren er heel wat interessante standen die de deelnemers lieten kennismaken met de nieuwste trends, gadgets en technieken.

Afsluiten deden we uiteraard met de prijsuitreiking van “ICT-coördinator van het jaar”. Jasper Cuvelier van Scholengroep Ferdinand Verbiest Meulenbeke mag zich gedurende 1 jaar de ICT-coördinator van het jaar noemen. Hij werd uit een lijst van 77 genomineerde ICT-coördinatoren verkozen door een vakjury. Naast onze grote winnaar waren er ook nog 9 eervolle vermeldingen op te tekenen.