ICT@Lunch

Oproep

ICT-verantwoordelijken uit het onderwijs en alle actoren die op een professionele manier hiermee bezig zijn samenbrengen, is één van de doelen waarnaar Vicli streeft. Daarom organiseren we voor scholen in heel Vlaanderen de ICT@Lunch met bedrijven en organisaties die een ICT-aanbod hebben voor het onderwijs.

We doen nu een oproep naar deze bedrijven en organisaties die interesse hebben om deel te nemen!

 • Wat?

  ICT@Lunch is een netwerklunch met 3 tot 6 tafels. Elke tafel wordt vertegenwoordigd door een bedrijf of organisatie die 3 tot 6 ICT-verantwoordelijken uit een school ontvangt. Het bedrijf of de organisatie heeft tijdens deze informele lunch de tijd om haar aanbod kenbaar te maken en te netwerken. Alle aanwezigen krijgen een 3-gangenmenu voorgeschoteld.

 • Voor wie?

  De aanwezige bedrijven of organisaties hebben een ICT-aanbod voor scholen. De deelnemers die aanschuiven aan de tafels zijn verantwoordelijk voor de ICT-coördinatie op school (technisch en/of pedagogisch) en hebben beslissingsbevoegdheid.

 • Wanneer?

  Een lunch vindt ’s middags plaats, uiteraard. We voorzien een tijdspanne van 2 à 3 uren.

 • Waar?

  Gent (november), Mechelen (februari) en Hasselt (maart).

 • Hoe?

  We doen nu een oproep naar bedrijven en organisaties die hierin interesse hebben. Vicli organiseert de lunch met een 3-gangenmenu en doet het concreet aanbod aan de geïnteresseerde bedrijven en organisaties. Dan gaat het snel…! Wie eerst komt (lees: intekent) eerst maalt (lees: ontvangt de deelnemers aan tafel). De deelnemers worden door Vicli uitgenodigd en kiezen aan welke tafel ze aanschuiven. En tijdens het dessert…Changer!

Interesse?

Geef je interesse als bedrijf of organisatie door vóór 1 oktober 2018 via dit formulier.

U ontvangt dan voor de steden waarvoor u interesse heeft tijdig een concreet aanbod waarop u definitief kan intekenen.