ICT-coördinator van het jaar 2020

Jasper Cuvelier (2017), Bertien Boon (2018) en Jonas Nackaerts (2019) kregen erkenning voor hun werk en werden zo ‘ICT‑coördinator van het jaar’.

Maar, er zijn nog ontzettend veel ICT-coördinatoren in het Vlaamse onderwijs die een erkenning verdienen voor hun werk en expertise. Nomineer daarom hen of jezelf nu massaal voor de ICT‑coördinator van het jaar 2020!

 • De wedstrijd

  De wedstrijd wordt georganiseerd door Vicli en Signpost. Het doel is om voor het schooljaar 2019 – 2020 3 ICT‑coördinatoren uit het Vlaamse onderwijs in the picture te zetten voor hun uitmuntende opdracht. Na een nominatieronde selecteert de vakjury 3 ICT-coördinatoren waarvan een opname gemaakt wordt ter plaatse bij de ICT-coördinator op school, waarbij zijn of haar verwezenlijkingen centraal staan. Deze opname dient als inzending bij het bepalen van de winnaar op het Vlaams ICT-coördinatoren Congres en de publieksprijs op de ICT-praktijkdag.

 • Nomineren

  Iedereen die tewerkgesteld is in Vlaanderen kan een ICT-coördinator uit het Vlaamse onderwijs nomineren. Nomineren kan tot 15 oktober en uitsluitend via het online formulier: https://forms.gle/WMhq4mqB8p7V9k5i6.

  Tussen oktober en december worden de ICT-coördinatoren uit de TOP 3 gecontacteerd i.v.m. hun nominatie en het maken van een opname als inzending.

  De genomineerden zullen ook door Vicli uitgenodigd worden om deel te nemen aan het Vlaams ICT-coördinatoren Congres op 6 maart 2020 om kans te maken als winnaar en deel te nemen aan de ICT‑praktijkdag om kans te maken op de publieksprijs.

 • Prijzen

  • Laptop t.w.v. 2000 à 2500 euro voor de winnaar uit de TOP 3 en de winnaar van de publieksprijs.
  • Laptop t.w.v. 750 euro voor nummer 2 en 3 uit de TOP 3.
  • Professionele opname ter plaatse bij de ICT-coördinator op school.
 • Wedstrijdreglement

  Raadpleeg hier het wedstrijdreglement voor meer info, het wedstrijdverloop, toelatingsvoorwaarden, beoordelingscriteria, nominaties en de jury.

Partner

Aftermovie 2019

Nominatieformulier

Nomineren kan nog…

0Weken0Dagen0Uren

Publieksprijs i.s.m.

© Copyright - Vicli