Publieksprijs ‘ICT-coördinator van het jaar 2019’

V.l.n.r.: Joel Weyers (SAL Lier), Nico Maes (Scholengroep Fluxus), Jens Cuypers (Signpost), Leo Lemmens (CBE Open School Leuven-Hageland), Maarten Verheyen (Stedelijke basisschool Kuringen), Sven Vanhoecke (Busleyden Atheneum Campus Botaniek), Jo Vanginderhuysen (GO! Sibbo Tongeren), Kris Cuyt (Scholengroep Noordring) en Koen Vandenhoudt (Vicli).

7 ICT-coördinatoren, 7 kleppers

Op 4 februari kreeg Maarten Verheyen, ICT-coördinator in de Stedelijke Basisschool Kuringen, de prijs van het publiek als ‘ICT-coördinator van het jaar 2019’. 7 aanwezige ICT-coördinatoren op de ICT-praktijkdag die afgelopen maanden genomineerd werden door hun collega’s, dongen mee naar de stem van het publiek. Maarten kreeg de trofee overhandigd door voorzitter Koen Vandenhoudt én een Lenovo Legion Y530-15IKBN laptop (t.w.v. 2000 euro) door Jens Cuypers van Signpost.

Benieuwd wie de 7 kleppers zijn? Op deze digitale muur lichten zij hun ICT-project toe.

Maarten Verheyen: “Hoewel we al veel verwezenlijkt hebben, zijn we er nog niet. Maar met een team van leerkrachten  dat openstaat voor vernieuwing en het belang inziet om leerlingen voor te bereiden op de vaardigheden van de 21ste eeuw geraken we al een heel eind. Ik als ICT-coördinator mag dan wel alles coördineren, zonder een team dat er voor wil gaan geraken we nergens. Daarom, bedankt aan al mijn collega’s voor de waardering, maar anderzijds zeg ik evenzeer ook DANK U WEL aan jullie, want jullie leerkrachten zijn de werkpaarden die het ICT-gebeuren op onze scholen trekken.”