Jeroen Vinck wint publieksprijs

V.l.n.r.: Hans De Four (ICT-praktijkdag), Jeroen Vinck (Scholengroep BruNo) en Jens Cuypers (Signpost).

TOP 3

Als voorsmaakje op het Vlaams ICT-coördinatoren Congres ontvangt Jeroen Vinck, ICT-coördinator in scholengemeenschap BruNo, de prijs van het publiek voor ‘ICT-coördinator van het jaar 2020’.

Op 3 februari op de ICT-praktijkdag kreeg Jeroen Vinck, ICT-coördinator in zes Brusselse basisscholen, de prijs van het publiek voor ‘ICT-coördinator van het jaar 2020’. Kristof BeckersJeroen Cools en Jeroen Vinck vormen de TOP 3 van ICT-coördinatoren die afgelopen maanden genomineerd werden door hun collega’s en meedongen naar de stem van het publiek. Jeroen Vinck overtuigde 53% van het publiek en kreeg zo de trofee overhandigd door Hans De Four van ICT-praktijkdag en een laptop (t.w.v. 2000 euro) door Jens Cuypers van Signpost.

Benieuwd wie de kleppers zijn uit de TOP 3? Op deze website stelt elke ICT-coördinator zich persoonlijk aan jou voor.

Jeroen Vinck: “Ik was totaal verrast toen ik hoorde dat ik de prijs van het publiek won voor ‘ICT-coördinator van het jaar’. Ik wil ook graag de andere twee ICT-coördinatoren feliciteren die samen de TOP 3 vormen. Verder wil ik iedereen bedanken die voor mij gestemd heeft, 700x dank! Aan alle collega’s van de scholengemeenschap heb ik nog een boodschap: jullie weten me te vinden!”

Vlaams ICT-coördinatoren Congres – 6 maart 2020

Vicli nodigt op het Vlaams ICT-coördinatoren Congres alle actoren uit die een rol spelen in de ICT-coördinatie op school; ICT-coördinatoren, directies, onderwijskoepels, pedagogische begeleiders, lerarenopleiders, overheid, bedrijven, organisaties, …

Als rode draad doorheen dit congres beogen we enerzijds input van deelnemers en experten via plenum en themasessies. Maar anderzijds, vooral de output hiervan die ook vooropgesteld wordt als doel van het congres. Zo kan er vanuit dit congres samen gewerkt worden aan aanbevelingen en oplossingen voor een betere ICT-coördinatie op school.

We nodigen u op 6 maart 2020 graag uit deel te nemen aan dit congres ten gunste van ICT-coördinatie in het Vlaamse onderwijs.